Marcel Romanescu pleacă în concediu la Săcelu

545
romanescuSubprefectul de Gorj Marcel Romanescu a rămas singurul conducător al Instituţiei Prefectului. Şeful său, prefectul Ion Florescu, este în concediu de la începutul săptămânii, iar celălalt subprefect, Liviu Andrei, mai are câteva zile de vacanţă până se reîntoarce la job. „O să-mi iau concediu când unul dintre cei doi, Andrei sau Florescu vor reveni la serviciu. Subprefectul Liviu Andrei se va întoarce pe 22 august, iar eu sper ca, două zile mai târziu, să pot să intru liniştit în concediu de odihnă”, ne-a declarat Romanescu. Pentru că fiica sa cea mică, în vârstă de numai 10 luni, pe nume Roberta Mihaela, nu a primit acceptul medicului de familie să pornească la călătorii lungi, subprefectul se va limita să se odihnească la Săcelu. „Voi pleca la Săcelu câteva zile. Mama mea de ani buni merge acolo pentru a se trata, şi anul ăsta o vom însoţi şi noi”.

Fiica cea mare a subprefectului Romanescu, Alexandra Romina, care poartă numele soţiei acestuia, a fost trimisă, deja, în vacanţă pe litoralul românesc cu bunicii.
În urmă cu câteva săptămâni, subprefectul şi-a mai luat cinci zile de concediu, însă nu pentru a se odihni sau a se distra, ci pentru că trebuia să îşi respecte obligaţii faţă de studenţi, fiind membru al comisiei de licenţă la Facultatea de Ştiinţe Economice, de la Universitatea „Constantin Brâncuşi”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here