Licitaţia CEO pentru tichetele de Paşti, săptămâna viitoare

112

CEO va achiziţiona prin licitaţie tichetele de Paşti ce vor fi acordare sub formă de prime celor aproximativ 19.000 de mineri şi energeticieni din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO). Angajaţii vor primi tichetele în valoare de câte 700 de lei pentru fiecare salariat până pe 26 aprilie.

Ciurel a explicat că ideea acordării de tichete este mai benefică pentru companie decât cea de a acorda bani, deoarece banii ar fi indexaţi, pe când tichetele sunt deductibile fiscal, impozitul fiind mai mic.
Acesta a mai menţionat că licitaţia pentru achiziţionarea tichetelor va avea loc la începutul săptămânii viitoare.
“Primele se vor da sub formă de tichete, vom avea în prima parte a săptămânii viitoare o licitaţie pentru aceste tichete. Este pentru prima dată când vom avea o licitaţie, pentru că, până acum, s-au făcut achiziţii directe, fiindcă acolo sunt sume foarte mari. La urma urmei, noi nu cumpărăm bucăţelele acelea de hârtie, acolo cumpărăm discount. Am observat din discuţiile cu firmele care au în obiectul de activitate aşa ceva că sunt dispuse să facă reduceri substanţiale. Dacă eu iau 18.000 de tichete şi o firmă îmi dă 1.000 de tichete gratis de la acela o să cumpăr, pentru că valoarea tichetului este tot aceeaşi. Cuantumul este de 13.300.000 de lei, iar pentru o persoană este 700 de lei”, a declarat Ciurel.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here