Liberala Gorghiu nu crede că deputatul Cosmin Popescu ar trebui să mai fie în Parlament

196

Picture 025Deputatul PNL, Alina Gorghiu, aflat la Târgu-Jiu ieri pentru organizarea unui seminar pe tema medierii, consideră că legea electorală trebuie modificată pentru ca deputaţii condamnaţi să nu mai poată activa în Parlamentul României. Gorghiu a comentat, la cererea presei, pe marginea cazului ,,Cosmin Popescu”, deputatul gorjean condamnat pentru fapte de corupţie, care este în continuare parlamentar având posibilitatea să candideze din nou pentru un alt mandat.

Prezentă la Târgu-Jiu pentru un seminar pe teme de mediere dar şi pentru a-şi lansa o carte, liberala Alina Gorghiu şi-a expus părerea şi despre cazul “Cosmin Popescu”, fost parlamentar PDL, care activează însă pe lângă Grupul PDL din Camera Deputaţilor. Gorghiu a menţionat că deputatul gorjean nu este foarte vizibil, în sensul că nu ia poziţie verbal în Parlament, motiv pentru Picture 028care îl cunoaşte mai puţin iar cazul său, parţial. Gorghiu a menţionat că legea electorală trebuie schimbată pentru a stopa acest fenomen, mai ales că, cu legea existentă în prezent, Cosmin Popescu poate candida pentru un nou mandat.

Alina Gorghiu este avocat mediator, motiv pentru care în cursul zilei a organizat un seminar pe tema medierii la Târgu-Jiu. A invitat cu această ocazie la eveniment mediatori din judeţul vecin Dolj, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene din Gorj. Primarul Florin Cârciumaru dar şi subprefectul Marcel Romanescu au fost invitaţi la acest eveniment.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here