La Jupâneşti – Legământ cu UNPR, semnat de un consilier PSD

353

primaria jupanestiConsilierul local PSD, Octavian Dobrin, este noul candidat al UNPR Gorj la fotoliul de primar al comunei Jupâneşti. Acesta a bătut chiar ieri palma cu liderii UNPR Gorj, ajunşi pe raza localităţii pentru constituirea organizaţiei locale.

Acesta a semnat promisiunea cu UNPR-ul că va candida din partea sa la viitoarele alegeri, rămânând, în continuare, în PSD, aşa cum de altfel se practică. Dobrin este de profesie medic veterinar şi a fost convins să facă pasul spre UNPR, spun oamenii din comună, chiar de şeful său de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Controlul Alimentelor Gorj, adică de directorul Ion Iliuţă, membru UNPR.

Venirea liderilor UNPR Gorj la Jupâneşti a ajuns ieri la urechile presei încă de la orele 11.00, cu o oră înainte ca uneperiştii să îşi facă apariţia la primăria din comună. Localnicii erau agitaţi deoarece auziseră că, aici, cei de la UNPR vor să îl atragă în partid pe primarul localităţii, membru PSD. S-au minunat mai ales când au văzut că primarul Guşiţă le-a pus uneperiştilor, la dispoziţie, întreaga primărie, pentru şedinţa de constituire a noii organizaţii UNPR Jupâneşti. Unul dintre consilierii PSD chiar s-a scandalizat şi a intrat peste uneperişti în sală, dorind să vadă ce se semnează de fapt. Scandalul a fost stins după ceva vreme, cei de la UNPR Gorj continuându-şi nestingheriţi treaba. Primarul Guşiţă nu a făcut însă pasul spre UNPR.

Vlaicu: “Avem contract de închiriere a sălii”

Preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, prezent la constituirea noii filiale a declarat apoi că sala din instituţia publică a fost închiriată de partidul pe care îl conduce, chiar de la autorităţile locale. Acesta a menţionat, de asemenea, că în sală nu s-ar fi semnat nimic, noul preşedinte al UNPR Jupâneşti fiind Constantin Bărăgan, şi el de profesie tehnician veterinar. Nemulţumiţii din Jupâneşti care l-au sunat chiar pe Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, pentru a-l informa ce urmează să se întâmple la Jupâneşti, au susţinut că, de fapt, Bărăgan va fi folosit de paravan, la mijloc fiind tot mâna directorului Iliuţă. Cu joc sau fără, UNPR Gorj a mai pus mâna ieri pe un consilier PSD, şi şi-a asigurat, totodată, o filială şi un contracandidat pentru Guşiţă.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here