La CE Turceni, intri vizitator şi ieşi controlor acces

155

ce turceniConducerea CE Turceni are locuri de muncă vacante, mai nou, pentru şomerii PDL. Poate din acest motiv, a fost angajat recent, pe post de controlor acces, un tânăr din Hunedoara, de care se discută cum că ar fi o pilă “portocalie”.

Numele acestuia este Tiberiu Dorin Păcurar şi are funcţia de controlor acces, la intrarea pe poarta CE Turceni. Asta, în condiţiile în care la Turceni se vorbeşte din nou de disponibilizări.

Şi în momentul în care la CE Turceni se discută de Complexul Energetic Oltenia, de reduceri de cheltuieli şi de potenţiale disponibilizări, conducerea unităţii îşi creşte constant numărul de salariaţi. Periodic trec poarta complexului noi salariaţi, unii veniţi chiar din judeţele vecine, de parcă şomerii Gorjului ar avea loc de muncă. În octombrie, în plin proces de naştere a CEO, pe poarta unităţii a intrat şi Tiberiu Dorin Păcurar, un tânăr din Hunedoara, care a pătruns în unitate ca vizitator şi a ieşit angajat. A doua zi s-a înfiinţat la locul de muncă, adică în poarta unităţii, funcţia sa fiind aceia de controlor acces, sau mai pe româneşte, de portar. Dacă la poartă se angajează aşa, nu ne mai întrebăm cum se angajează la TESA sau la unităţile care aparţin de Complexul Turceni.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here