Juristul contestat al Primăriei Peştişani, înapoi la lucru

940

Juristul Primăriei Peştişani a revenit la muncă, deşi Ciprian Taşcău, fratele Oanei Valeria Taşcău, comandantul Penitenciarului Pelendava, a reclamat încă din luna mai, chiar şi la DNA, felul în care Primăria Peştişani a organizat concursul pentru ocuparea postului vacant de consilier juridic al instituţiei publice. Mai mult, instanţa de fond i-a dat dreptate lui Taşcău, stabilind prin sentinţă că acea competiţie a Primăriei Peştişani este nulă de drept, sentinţa putând fi atacată însă cu recurs. În lipsa secretarului primăriei, şi a juristului suspendat din funcţie, instanţa a stabilit însă ca ocupantul postului să revină la muncă, până la finalizarea procesului cu Taşcău.

Angajaţii primăriei se fac 30
Juristul în cauză ar trebui astfel, astăzi, să avizeze concursul pentru trei noi angajaţi ai instituţiei publice. Este vorba despre angajarea unui funcţionar care va presta la impozite şi taxe, unul la cadastru şi un asistent social.
Primăria are deja 27 de angajaţi, iar urmare a angajării celor trei, instituţia va avea 30 de salariaţi plătiţi din bani publici, asta în condiţiile în care localnicii au permanent ceva de reproşat, pe linie profesională, funcţionarilor primăriei.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here