Judecătoarea Tinela Moţa, victima unui accident de circulaţie

329

acc tinelaMagistratul Tinela Moţa de la Judecătoria Târgu-Jiu a trecut prin momente de groază, ieri, când în timp ce conducea maşina personală, o Skoda Octavia, s-a trezit cu un autoturism care a intrat în plin în ea şi a împins-o într-un stâlp de înaltă tensiune.

Judecătoarea se afla pe un drum cu prioritate şi se deplasa dinspre strada 16 Februarie spre Biserica de Aramă, însă la intersecţie, o altă şoferiţă care conducea un Tico, nu a văzut indicatorul de stop, a intrat în intersecţie, a acroşat-o lateral şi a aruncat-o în stâlp. Tinela Moţa a trăit momente cumplite şi, dacă nu ar fi avut centura de siguranţă pusă, ar fi putut fi proiectată pe geam. Din fericire, nici ea şi nici cealaltă şoferiţă nu au suferit leziuni fizice.

Centura a salvat-o!

Deşi fusese chemată poliţia la faţa locului, şoferiţa vinovată a insistat ca cele două părţi să se înţeleagă pe cale amiabilă, făcând, practic, schimb de asigurări. “Părţile s-au înţeles pe cale amiabilă, nu au rezultat victime, doar maşinile au fost avariate şi de acest caz se ocupă firma de asigurări, nu a fost nevoie de intervenţia Poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Gorj, Daniel Tică. Magistratul se afla singur în maşină, la fel ca şi cealaltă şoferiţă din Tico. Tinela Moţa este soţia procurorului Emil Moţa. Acesta se afla la serviciu când a primit vestea producerii accidentului. “Slavă Domnului că n-au fost victime, soţia este speriată, dar la cât o cunosc, va trece cu bine de acest incident. Este o femeie puternică”, a declarat procurorul Emil Moţa, soţul judecătoarei.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here