Judecată pentru că şi-a omorât fătul dându-l la câini

214

Femeia de 31 de ani pe care procurorii au reţinut-o în august şi pentru care ulterior au fost emise mandate de arestare preventivă pe numele său a fost trimisă acum în judecată, Maria Pavel fiind acuzată de omor calificat, infracţiune pentru care riscă ani grei de puşcărie. La mijlocul lunii aprilie ea s-a dus la spitalul din Târgu Cărbuneşti pentru a avea grijă de un nepot, iar acolo a născut, pruncul aruncându-l pe geamul unei toalete de la o înălţime de circa doi metri, bebeluşul fiind apoi devorat de câinii maidanezi din curtea unităţii sanitare.

„Aceasta a ascuns faptul că este însărcinată şi a insistat să meargă la Spitalul de urgenţă din Târgu-Cărbuneşti ca însoţitor al unui minor, nepot de soră, pentru ca în eventualitatea survenirii naşterii să beneficieze de asistenţă medicală. Naşterea copilului a avut loc în toaleta care deserveşte saloanele 4 şi 5 din cadrul secţiei de chirurgie. Imediat după naştere, minorul a fost aruncat pe fereastra toaletei de la o înălţime de circa 1,70 metri, astfel încât a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar ulterior a fost devorat de animale”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
Medicii psihiatri au confirmat că femeia avea discernământ şi a acţionat cu intenţia de a-i suprima viaţa băieţelului pe care îl născuse. Ea urmează să fie judecată în stare de arest preventiv, şansele de a redeveni o persoană liberă în curând fiind destul de mici, deşi acasă mai are doi copii minori.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here