INVITAȚIE….. cu dedicație

1695

Conducerea SC AGROMEC Bibești SA – locul de unde a pornit, s-a extins și perfecționat mecanizarea agriculturii județului Gorj, prin reprezentantul său legal, ing. Vâlceanu Virgil, invită parlamentarii Gorjului (chiar și pe foștii parlamentari) într-o vizită de documentare la fața locului pentru a cunoaște problemele reale impuse de lupta grea de supraviețuire, UNICĂ la nivel de județ și de țară între unitățiile de producție economică, bază a existenței și prosperității unui popor civilizat.
Invitația este urmare și a știrilor mass-media, (radio) din data de 26.01.2022, prin care parlamentarii gorjeni sunt chemați să contribuie la ,,proiecte” ce vizează realizări benefice gorjenilor.
Rog inițiatorul acestor întruniri, prin care politica și politicienii iau contact – pe viu – cu realitățiile, lucru benefic pentru ȚARA și poporul din care fac parte, să mă contacteze pentru a stabili ziua și ora (locul fiind AGROMEC Bibești), preferabil sâmbătă sau duminică (29-30 ianuarie 2022, orele 14.00-15.00).
În drum spre AGROMEC Bibești, rog parlamentarii care vin din nordul județului, să privească atenți fie și numai din mersul mașinii, terenurile din stânga și dreapta DJ61 începând de la Scoarța spre Cărbunești (vecine Câmpului Mare), în continuare până la Bibești, spre a se documenta concret pentru tema ,,Ce-a fost ȚARA, ce-a ajuns” fiind convins se vor ,,înarma” cu argumente incontestabile pentru Parlament, pentru salvarea agriculturii – prima lovită de pandemia politică, făcând legi care să impună măsurile urgente și absolut necesare, concrete și eficiente, astfel ca banii publici să fie cheltuiți în majoritate, cu prioritate, în ramurile economice de producție – izvor de belșug și bunăstare tuturor.
Convins că parlamentarii care se vor încumeta să cunoască direct, la fața locului, realitățiile, vor dovedi oamenilor atașamentul în rezolvarea unor stări de lucruri, care tind de peste 30 de ani au dus ȚARA din rău în mai rău, vor medita și vor gândi cu responsabilitate civică și patriotică la binele tuturor.
Veți vedea, veți auzi, veți cunoaște lucruri incredibile care vă vor ajuta să vă edificați cu tot ceea ce este necesar eforturilor spre mai bine în toate domeniile de activitate.
Cu mulțumiri alese pentru buna înțelegere și receptivitate dovedită prin participare.
Pentru contactare nr. telefon: 0721123915.
Director SC AGROMEC Bibești SA, prof. ing. Virgil Vâlceanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here