Înscrierile la concursul ”MAMA mea, MINUNEA mea”, pe ultima sută de metri

13

Preșcolarii și elevii cu vârste de până la 15 ani mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a se înscrie la concursul de desen ”MAMA mea, MINUNEA mea”, organizat de SC Gorjeanul SA. Autorii celor mai bune trei desene vor fi răsplătiți cu premii cuprinse între 100 și 250 de lei.

Organizat în ideea de a promova și susține tinerele talente și de a stimula creativitatea preșcolarilor și elevilor, concursul de desen ”MAMA mea, MINUNEA mea” și-a propus ca obiectiv dezvoltarea unei atitudini pozitive privind mama, familia și comunitatea locală. La concurs pot participa preșcolarii și elevii cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani. Tot ce trebuie să facă este ca, pornind de la titlul concursului, să realizeze un desen (pe o coală A4 sau A3), în creion negru, creioane colorate sau acuarelă, desen în care să-și exprime gândurile și sentimentele legate de mama sa. Lucrările pot fi predate direct la sediul redacției cotidianului “Gorjeanul” sau trimise prin poștă, până la data de 4 martie 2016, la adresa: Redacția cotidianului “GORJEANUL” Bdul Constantin Brâncuși nr.15, Municipiul TÂRGU-JIU, județul Gorj, cu mențiunea “PENTRU CONCURSUL DE DESEN “ MAMA MEA, MINUNEA MEA”. Câștigătorii celor trei premii vor fi anunțați în cursul zilei de 8 martie.
Regulamentul complet al concursului poate fi găsit pe site-ul www.gorjeanul.ro sau în paginile cotidianului ”Gorjeanul”.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here