Îngheţată de vanilie şi ciocolată

589

Ingrediente:
– 500 ml frişcă lichidă
– 100 g ciocolată albă
– 100 g ciocolată cu lapte
– 1 esenţă vanilie
– 2 foi gelatină pentru prăjituri.
Mod de preparare:
Se bat spumă 300 ml frişcă împreună cu esenţa de vanilie şi se dă la frigider. Măsurăm 100 ml frişcă lichidă pe care o încălzim astfel încât să putem topi bucăţile de ciocolată alba în ea. Punem într-un vas cu apa rece la hidratat o foaie de gelatină apoi când aceasta s-a hidratat o punem în crema caldă, amestecând pentru omogenizare. Se ia frişca spumă din frigider şi se împarte în două părţi, prima parte amestecându-se cu crema de ciocolată albă. Repetăm această operaţiune şi pentru ciocolata cu lapte. Aşezăm în caserolă cele două creme în straturi şi le dăm la congelator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.