Încă o acțiune de succes marca S.J.G.D.A.S Gorj

123

O amplă acțiune de plantare a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, la Vladimir, aceasta fiind organizată de către Asociația Teamfor NEXT GENERATION, Primăria și Consiliul Local Vladimir și Serviciu Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare (SJGDAS) Gorj. S-au plantat 4000 puieți de salcâm și 5000 puieți de cer.

În data de 18.11.2017 a avut loc o acțiune de plantare, pe bază de voluntariat sub sloganul “Plantăm fapte bune în România”, pe o suprafață de 1,8 ha în comuna Vladimir, județul Gorj.
Cu toate că vremea a fost neprielnică, s-a reușit plantarea a 4000 puieți de salcâm și 5000 puieți de cer pe un teren destul de greu accesibil din cauza ploilor din ultima vreme. “Considerăm că astfel de campanii și activități ecologice sunt un bun exemplu pentru comunitățile locale și pot atrage, pe lângă voluntari, participarea membrilor comunității de toate vârstele, care se pot implica la rândul lor în acțiuni de plantare, cât și, ulterior, de îngrijire a arborilor. Dorim cu această ocazie, să mulțumim pentru implicarea și sprijinul acordat copiilor din cadrul D.G.A.S.P.C Gorj (Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu și Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Jiu) și nu în ultimul rând, Primăriei și, Consiliului Local Vladimir, Direcției Silvice Gorj, ISJ Gorj, Ocolul Silvic Târgu – Cărbunești, Consiliului Județean Gorj prin Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, Instituția Prefectului Gorj, APM Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tudor Vladimirescu Gorj, Liga Studenților din U.C.B, Liceul Teologic, Colegiul Tehnic “Gheorghe Magheru”, Colegiul Economic “Virgil Madgearu“, Colegiul Tehnic Nr.2, Colegiul Tehnic “Henri Coandă“, Liceul Energetic, Liceul Roșia Jiu, Expres Transport SA, SC Viitorul Transport SA, Minprest Serv SA și Carrefour”, a declarat Ovidiu Borugă, directorul Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare.
Sute de voluntari au participat la plantarea a 9.000 de puieți de salcâm și cer, pe o suprafață de 1,8 ha, teren neproductiv și cu pericol de alunecare, aparținând Unității Administrativ Teritoriale (UAT) a comunei Vladimir.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here