În plin sezon al dragostei, Roberta Crintea a pregătit albumul „Te-am ales din lumea toată”

439

Cunoscută publicului drept „bănăţeanca de la Doina Gorjului”, datorită talentului desăvârşit în interpretarea cântecelor din Banat, solista Roberta Crintea aduce o nouă bucurie fanilor săi şi tuturor iubitorilor de folclor. Recent, Roberta a finalizat albumul „Te-am ales din lumea toată”, care va putea fi găsit, în curând, în magazinele de profil.

Roberta Crintea, membră a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, îşi răsfaţă publicul cu noi piese de dragoste. În ultima perioadă ea a lucrat intens la imprimarea unui album care cu siguranţă va fi pe placul nu doar al fanilor săi, ci al tuturor iubitorilor de muzică populară. „Un nou album drag sufletului meu finalizat şi în curând îl veţi putea găsi în magazinele de profil. Este intitulat „Te-am ales din lumea toată” şi a fost imprimat împreună cu orchestra „Lăutarii“ din Chişinău, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros, aranjament orchestral Sebastian Rosca, fiind un produs GS Music Production”, a declarat artista.

„Aş vrea ca piesele mele să devină mici comori muzicale”
Dedicată trup şi suflet carierei artistice, Roberta Crintea se dăruieşte total muzicii, piesele sale vorbind de la sine.
De altfel, îndrăgita solistă spune că este exigentă cu ea însăşi pentru a nu-şi dezamăgi publicul, pe care îl consideră „juriul suprem”. „Aş vrea ca piesele mele să devină mici comori muzicale şi publicul să mă iubească. Asta-i tot, sau asta-i rezolvarea. Pentru a fi iubit de public trebuie să fii mereu exigent cu tine însuţi, publicul este juriul tău suprem”, mărturiseşte Roberta.
Trebuie precizat faptul că piesa ce dă titlul albumului „Te-am ales din lumea toată” este încărcată pe youtube de aproape trei săptămâni, având mii de vizualizări până în prezent.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here