IN MEMORIAM – Adio, domnule consilier Antonie

245

Picture 004Lacrimi şi tristeţe, asta a creat pentru toţi cei care au avut ocazia să îl cunoască pe Vasile Antonie, vestea trecerii lui neaşteptate în nefiinţă. Toţi care au fost îmbărbătaţi de Bebe Antonie, care au râs cu el, care au discutat cu omul deosebit care a fost, nu şi-au putut masca tristeţea la vestea că profesorul nu mai este printre noi.

Colegii de la catedră, colegii de partid, elevii actuali şi foşti, prietenii, apropiaţii dar şi simpli cetăţeni ai Gorjului au spus în momentul în care au auzit că Bebe Antonie s-a stins, un ,,Dumnezeu să-l Odihnească”. O spunem şi noi, redacţia ,,Gorjeanul”, o spune directorul acestei publicaţii, Bebe-Viorel Ionică, şi toţi cei care l-au cunoscut măcar o clipă pe consilierul Antonie, omul care a fost un adevărat camarad, un excelent prieten şi un om de valoare. Familia îl plânge, are şi de ce, îl plângem toţi şi asta pentru că de miercuri suntem mai săraci. Nu te vom uita niciodată!

A.S.

Picture 006Rămas bun, OMULUI de OMENIE Bebe Antonie

În holul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”, lângă candela arzândă şi icoana Fecioarei Maria cu pruncul Iisus Hristos îl vom găsi de astăzi până sâmbătă pe Bebe Antonie. Aici îi este locul, aici unde elevii, profesorii şi cei care l-au cunoscut pot să-şi ia rămas bun de la acela care a fost OMUL de mare OMENIE, Vasile Antonie. Acolo unde există şi o placă drept Omagiu şi recunoştinţă celor care s-au jertfit pentru Patrie şi Cultura naţională.

Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here