În doliu, dar violată de doi frați beți

306

Momente de coșmar pentru o pensionară din Slivilești, care nu cu mult timp în urmă și-a înmormântat soțul. Duminică după-amiază femeia de 55 de ani a mers la un consătean pentru a-i achita o datorie de 500 de lei pe care o avea de la pomana bărbatului, dar a avut surpriza ca în loc de un eventual „mulțumesc” pentru restituirea banilor să fie luată la bătaie și târâtă în casă, la propriu, pentru a fi violată. Cornelia Lupu n-o să uite niciodată cum a fost bătută și violată de frații Mihail și Constantin Cârstenoiu, doi indivizi care mai au probleme în cazier și pentru alte fapte asemănătoare.
„După ce omul meu a murit am vorbit ca să pun copiii lor să care apa pentru mort, iar acum luasem banii de ajutor de înmormântare dați de la Primărie și de asta am mers să dau banii la copii. Când am strigat la poartă a ieșit ăla mai mare dintre ei doi și m-a lovit direct peste față, după care m-a luat în spate și m-a dus în casă. Am strigat după ajutor, dar nu a sărit nici un vecin. În casă a pus foraibărul la ușă, a blocat ușa cu o masă, m-a legat la mâini și a început să mă bată, după care și-a bătut joc de mine. Apoi a venit frate-su și a zis către mine că ce a făcut fratele lui o să facă și el. Eu credeam că el o să mă scape că copilul meu e prieten cu el și se știau, dar m-a batjocorit și el”, a povestit, ieri, biata femeie.
Dezbrăcată de la brâu în jos, bătrâna a reușit în cele din urmă să scape din casa celor doi frați violatori, în grabă luând o pereche de pantaloni din locuință pe care i-a tras pe ea, după care a rupt-o la fugă în sat. A făcut rost de un telefon mobil și și-a sunat fetele pentru a fi anunțată Poliția, agenții din sat și de la Motru ajungând acolo în cel mai scurt timp posibil, cei doi indivizi fiind prinși în cursul serii. Cei doi frați au negat categoric orice acuzație le-a fost adusă, susținând că ei nu au fost implicați în asemenea fapte. Ambii mizau pe lipsa unor eventuali martori, dar loviturile de pe corpul bătrânei și certificatul medico-legal confirmă din plin că femeia a fost victima unor agresiuni fizice greu de imaginat. Cei doi indivizi au fost duși, ieri, la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, în cursul serii fiind prezentați la instanță cu propunere de arestare preventivă.
„Să stea în spatele gratiilor până când o mai veni bărbatu-miu înapoi acasă, că doar acesta de m-a bătut și m-a băgat în casă a mai făcut pușcărie din cauza mea. Când trăia omul meu a venit peste noi aici să ne bată și atunci a intrat la violare de domiciliu și atunci s-a jurat că mă omoară când m-o prinde. Nu m-a omorât acum, dar nici vie nu mai mă simt”, mai spunea, ieri, biata femeie.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here