Grație Consiliului Județean Gorj, SJU Târgu-Jiu s-a dotat cu echipamente de curățenie profesionale

238

Consiliul Județean (CJ) Gorj a achiziționat echipamente profesionale de curățenie, din bugetul propriu, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. În baza contractului de furnizare nr. 7302 din 07.06.2016 au fost achiziționate echipamente profesionale pentru curățenie, de natura activelor fixe corporale, respectiv 5 (cinci) mașini de spălat și aspirat paviment, și accesorii de natura obiectelor de inventar, respectiv: redresor extern încărcare acumulatori – două bucăți și acumulator Inversis – tip Gel fără întreținere –14 bucăți. Aceste echipamente vor fi date în administrarea SJU printr-o hotărâre a CJ Gorj, în cadrul ședinței din data de 28 iulie.

Încă de când a preluat în administrare Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu, Consiliul Județean s-a implicat activ în dotarea și modernizarea unității sanitare. Recent au fost achiziționate de către CJ Gorj, din bugetul propriu, pentru acest spital, echipamente profesionale pentru curățenie, de natura activelor fixe corporale, respectiv 5 (cinci) mașini de spălat și aspirat paviment, și accesorii de natura obiectelor de inventar, respectiv: redresor extern încărcare acumulatori – două bucăți și acumulator Inversis – tip Gel fără întreținere –14 bucăți.
Bunurile – active fixe corporale și accesorii de natura obiectelor de inventar, au fost recepționate în baza procesului verbal de recepție nr. 8183 din 28.06.2016, valoarea acestora de înregistrare în evidențele primare și contabile cumulând un total de 69.960,00 de lei.

policlinica nou1Echipamente pentru două locații ale SJU
Potrivit reprezentanților CJ Gorj, această achiziție, inițiată la solicitarea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a avut în vedere asigurarea și menținerea igienei și curățeniei în locația spitalului din str. Tudor Vladimirescu, nr. 32, unde funcționează 12 secții medicale cu o suprafață a pavimentului de circa 10.000 mp, cât și în ambulatoriul situat în locația spitalului din str. Progresului, nr. 18, unde pavimentul are o suprafață de circa 15.000 mp. Predarea – preluarea în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgu –Jiu, a bunurilor constând în echipamente profesionale pentru curățenie se va face pe bază de protocol încheiat între U.A.T. – Județul Gorj, prin Consiliul Județean Gorj și Spitalul Județean Gorj de Urgență Târgu-Jiu, care se va constitui în anexă la contractul de dare în administrare.
Dreptul de dispoziție asupra bunurilor date în administrare, aparține în exclusivitate Consiliului Județean Gorj, în exercitarea calității de titular al dreptului de proprietate publică şi privată.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here