Gorjeanul Samfira, prezent la Bruxelles pentru celebrarea celor 10 ani de la intrarea României în UE

274

Valentin Samfira, vicepreședinte al PES Gorj, a participat, în perioada 6-8 februarie 2017, la o reuniune desfăşurată la Bruxelles, cu ocazia împlinirii a 10 de ani de la aderarea ţării noastre la Uniunea Europeană. Samfira a fost singurul gorjean prezent la conferinţă, delegaţia din România însumând peste 60 de participanţi.

La începutul acestei săptămâni, europarlamentarul Victor Negrescu a organizat o conferință, la Bruxelles, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la momentul aderării României la UE. La reuniunea de la bruxelles (3)Parlamentul European s-au aflat peste şaizeci de români, între ei fiind și Valentin Samfira, vicepreședinte în cadrul PES Activists Gorj. „Invitaţia a venit din partea PES şi a europarlamentarului Victor Negrescu. Am fost la sediul PES, la Parlamentarium şi la Parlamentul European. Au fost dezbătute ca şi teme accesul şi conectivitatea, politici de consolidare a Europei şi Viitorul Europei şi tânăra generație. Au fost abordate şi subiecte pe tema banilor europeni, ce fonduri au fost accesate şi câţi bani s-au reportat; din păcate, din sumele puse la dispoziţie de către UE nu s-au accesat decât parte”, a declarat Valentin Samfira.
Grupul PES a fost însoţit de o echipă de la Antena 3, filmându-se o emisiune pe tema banilor europeni şi a infrastructurii din România, emisiunea urmând a fi difuzată pe 11 februarie.
bruxelles (1)Cel mai popular europarlamentar a fost alături de delegaţia din România, Andrey Novakov, el participând la emisiunea care urmează a fi difuzată pe Antena 3.
Gorjeanul Valentin Samfira spune că astfel de reuniuni sunt binevenite, având un important rol în popularizarea activităţii Parlamentului European şi, implicit, a europarlamentarilor care ne reprezintă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here