Gorjeanul continuă tradiția și organizează o nouă ediție a concursului ”MAMA mea, MINUNEA mea”

438

Preșcolarii și elevii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, din întreg județul Gorj, sunt așteptați să se înscrie la cea de-a treia ediție a concursului de desen ”MAMA mea, MINUNEA mea”. Lucrările pot fi predate direct la sediul redacției cotidianului ”Gorjeanul”, sau pot fi trimise prin poștă, în ambalaje corespunzătoare, în perioada 12 februarie – 5 martie 2018, ora 12.00.

Concursul de desen “MAMA mea, MINUNEA mea” este organizat de GORJEANUL SA – editor al cotidianului local “Gorjeanul” și urmărește promovarea și susținerea tinerelor talente, stimularea creativității plastice a preșcolarilor și elevilor, precum și dezvoltarea atitudinii pozitive privind mama, familia și comunitatea locală. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să realizeze un desen, pornind de la titlul concursului, pe o coală A4 sau A3. Lucrările vor exprima gândurile și sentimentele autorului față de mama sa. Acestea pot fi realizate în creion negru, creioane colorate sau acuarelă. Atenție! Nu vor fi acceptate în concurs colaje ori desene/planșe de colorat descărcate de pe Internet. Desenele trebuie să fie creații originale ale elevilor și preșcolarilor. Lucrările pot fi predate direct la sediul redacției cotidianului ”Gorjeanul”, sau pot fi trimise prin poștă, în ambalaje corespunzătoare, în perioada 12 februarie – 5 martie 2018, ora 12.00, la următoarea adresă: Redacția cotidianului “GORJEANUL”, B-dul Constantin Brâncuși nr.15, Municipiul TÂRGU-JIU, județul Gorj, cu mențiunea “PENTRU CONCURSUL DE DESEN <<“MAMA MEA, MINUNEA MEA>>”.

Pe spatele fiecărei lucrări se va menționa: numele autorului, vârsta (data nașterii), titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail, pentru contact, și adresa unde locuiește. Lucrările vor fi evaluate de un juriu din care vor face parte un profesor de desen, un artist plastic și un redactor de specialitate. De asemenea, desenele vor fi publicate și pe pagina de Facebook a cotidianului ”Gorjeanul” pentru a obține și “voturile” fanilor și cititorilor “Gorjeanul”.  Câștigătorii concursului vor fi desemnați din rândul participanților care vor obține în final cele mai mari note, iar numele acestora vor fi publicate în paginile cotidianului “Gorjeanul” și Facebook în data de 8 martie 2018, ora 15.00. Vor fi acordate trei premii: Premiul I – 200 lei, Premiul II – 150 lei și Premiul III – 100 lei.

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 8 martie, ora 15.00, la Redacția Gorjeanul din municipiul Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here