Gorjeanul care i-a tăiat gâtul unui taximetrist din Timișoara, din nou în fața judecătorilor

61

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș solicită, astăzi, prelungirea măsurii de arestare preventivă în cazul tânărului de 22 de ani, din comuna Mătăsari, care a ajuns după gratii la sfârșitul lunii octombrie sub acuzațiile de tentativă de omor și tâlhărie calificată. Măsura va fi analizată de magistrații Tribunalului Timiș, însă hotărârea nu va fi definitivă. Anchetatorii au stabilit că, pe 28 octombrie, bărbatul ar fi înjunghiat un taximetrist, după ce s-a urcat în mașina acestuia și l-a rugat să-l ducă la „Prințul Turcesc”.
”La data de 28 octombrie 2017, în jurul orelor 23.50, în timp ce inculpatul Vâlsan Alexandru Gabriel se afla într-un autoturism taxi condus de persoana vătămată S.M.Ș., după ce persoana vătămată l-a transportat la adresa indicată, respectiv o stradă din municipiul Timișoara, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură de cuțit în zona gâtului și una în zona spatelui, în urma acestor lovituri persoanei vătămate fiindu-i provocate o plagă înjunghiată latero-cervicală dreaptă și o plagă înjunghiată hemitorace drept posterior.
După comiterea actelor de agresiune asupra persoanei vătămate, inculpatul a sustras din autoturismul taxi mai multe bunuri aparținând persoanei vătămate”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.
Surse susțin că, în timpul audierilor, gorjeanul ar fi spus că a atacat un taximetrist pentru că ar fi vrut să vadă cum e să omori un om. Ulterior a fost arestat preventiv de judecători. Acesta a absolvit Colegiul Tehnic Mătăsari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here