Gorjean, implicat într-un accident în Timiş

286

Cinci persoane printre care și un copil au ajuns, sâmbătă după-masă, la spital după ce şoferiţa unei maşini Peugeot, înmatriculat în judeţul Maramureş, care făcea parte dintr-un alai de nuntă, nu a respectat indicatorul “Cedează trecerea” şi a fost lovit de un BMW cu număr de Gorj.

Picture 597_587_440_90Accidentul a avut loc, sâmbătă, în localitatea Giroc, din judeţul Timiş. Mașina în care erau cei cinci, un Peugeot înmatriculat în Maramureș, era condusă de o șoferiță care a intrat în intersecție deși avea semnul de cedează trecerea.
Picture 594_587_440_90Tânăra aflată la volan le-a declarat poliţiştilor că se deplasa foarte încet şi a observat BMW-ul apropiindu-se, dar a crezut că, fiind vorba despre alaiul unei nunţi, cel în cauză va opri. BMW-ul a izbit violent Peugeot-ul în partea laterală stângă, a intrat efectiv sub el şi l-a împins într-un stâlp de iluminat public. Mai multe persoane din Peugeot, inclusiv un copil, au fost transportate la spital cu răni, relatează presa centrală.
Picture 590_587_440_90Din informaţiile biroului de presă al IPJ Timiș, în autoturismul al cărui șofer nu a respectat indicatorul rutier, se aflau cinci persoane printre care și o minoră. Toate acestea au fost transportate la spital. În cazul şoferiţei cu număr de înmatriculare de Maramureş, Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporal din culpă. De asemenea şoferul BMW-ului a scăpat nevătămat.
Andrada Bărăitaru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here