Gorgotă, pus la muncă de liberali

105

gorgota daniel 1Nu-l mai dau afară şi nici măcar nu-l mai sancţionează, asta este vestea pe care a primit-o Daniel Gorgotă de la colegii săi aflaţi la conducerea PNL Târgu Jiu, după ce, cu câteva zile în urmă declaraţiile şi insinuările despre o iminentă excludere păreau să pună capăt carierei politice a acestuia.

Liderul filialei municipale, Matei Nădrag, spune că fostul său contracandidat la şefia organizaţiei poate să demonstreze că munceşte pentru partid, aşa cum a spus şi la alegerile interne din filială. În consecinţă, în loc de excludere, Gorgotă s-a ales cu o zonă din municipiu pe care trebuie s-o „liberalizeze” cât mai curând posibil.

„El locuieşte în zona 11 iunie şi ne-am gândit să îl includem în echipa care activează pe zona respectivă. De ce să-l dăm afară dacă vrea să muncească pentru partid? Desigur că am luat decizia de a nu mai discuta despre o sancţionare după ce şi el a venit la partid şi şi-a cerut scuze pentru unele din afirmaţiile rostite în timpul şedinţei de alegeri. Ne-a spus că nu a vrut să jignească pe nimeni, ne-a asigurat că vrea să muncească pentru PNL şi, în consecinţă, îi vom da ocazia să facă tot ceea ce şi-a propus”, afirmă Nădrag. Cei doi au fost contracandidaţi la alegerile pentru şefia PNL Târgu Jiu, Gorgotă susţinând atunci că Nădrag este şeful unei organizaţii cu 128 de membri, cam cât ar avea PSD printr-o comună din judeţ. Declaraţiile lui Gorgotă au fost extrem de dure atunci, motiv pentru care inclusiv şeful filialei judeţene, Dian Popescu, promitea că va cere sancţionarea acestuia, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here