Gore Popescu a ajuns consilier local

418

Consiliul Local al municipiului Târgu-Jiu are un nou membru. Acesta este Grigore Iustin Popescu, cunoscut drept Gore Popescu, şi îl înlocuieşte în Consiliu pe Nicolae Daviţoiu. Popescu a depus jurământul şi a menţionat că activitatea sa de consilier se va axa pe binele comunităţii.

Democrat-liberalul Nicolae Daviţoiu a fost exclus din PDL Gorj şi i s-a retras şi sprijinul politic. Astfel, în locul său, în Consiliul Local a ajuns următorul pe listă, respectiv Gore Popescu. După ce a depus jurământul, Gore a spus că îşi doreşte să se acomodeze cât mai repede cu noua funcţie. “Sper să colaborez foarte bine cu ceilalţi colegi. Sunt multe proiecte de investiţii care trebuie duse la bun sfârşit. Vreau să intru în tainele administraţiei publice locale. Eu sper să fiu foarte activ şi îmi propun să acţionăm pentru binele comunităţii care ne-a votat”, a declarat consilierul Gore Popescu.
PDL Gorj a trimis, săptămâna trecută, o adresă la Primărie prin care anunţa că excluderea lui Daviţoiu este defintivă şi că îi retrage sprijinul politic. Nicolae Daviţoiu a fost exclus acum câteva luni din PDL, însă el a atacat decizia şi a rămas în Consiliu până săptămâna trecută.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here