Gențile supradimensionate, din nou la modă

110

În urmă cu aproximativ 5 ani, toate femeile dețineau în colecțiile lor cel puțin o geantă supradimensionată. A fost un trend major în sezonul rece 2013-2014, trend care a dispărut încet, încet, dar care revine anul acesta în forță. 
Gențile mari, din piele ecologică, material textil sau chiar din fâș vor fi, din nou, pe val în următorul sezon, după ce le-am văzut deja și în prezentările colecțiilor de toamnă/iarnă 2018-2019. 


În 2019, gențile de mari dimensiuni sunt obligatorii chiar și pentru persoanele mai conservatoare. În colecția impresionantă de genți a femeii moderne, extrem de active și energice, nu trebuie să lipsească un model supradimensionat și colorat, care să aducă veselie zilelor lungi de shopping.

Materialele alese trebuie să fie premium, să reflecte grija pe care purtătoarea o acordă aspectului său și dragostea pentru bun gust.

Gențile cu detalii unice, must-have
O geantă din piele, într-o nuanță neutră sau chiar într-una puternică, va reprezenta alegerea ideală. Franjurile, broderiile și chiar tehnicile de țesut macrame sunt perfecte pentru un aspect exuberant și select. Și gențile cu detalii din blană au revenit în trend, fiind perfecte pentru cele ce vor cu adevărat să facă senzație.

În materie de culori, vedetele acestui nou sezon sunt muștarul, bordoul și grejul, alături de nuanțele galbene, maronii și ruginii ce oferă un look relaxat și interesant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here