Găleata nu merge de multe ori la apă! – Dosar penal pentru penegistul Dănăşel

164

jurebieScandal ieri la Primăria Săcelu, după ce jumătate dintre consilierii locali au boicotat şedinţa stabilită de primarul în exerciţiu, Ion Voica. În semn de răzbunare, fostul viceprimar Gheorghe Dănăşel, care aşteptase demiterea din funcţie a vicelui Tălău, pus în funcţie în urmă cu nici două luni, a decis să îi tragă o corecţie unuia dintre absenţi. Astfel a luat şi a umplut o găleată cu apă iar apoi a turnat-o de la etajul primăriei în capul consilierului Florin Jurebie, candidat USL la Primăria Săcelu. Ud până la piele, Jurebie a chemat poliţia şi i-a făcut plângere penală la Dănăşel.

Şedinţa de Consiliu Local Săcelu, organizată ieri, s-a dovedit un eşec, după ce numai jumătate dintre consilieri au răspuns apelului edilului local, pornit să îl schimbe din funcţie pe viceprimarul Vasile Tălău. Aşa cum a anunţat anterior, Florin Jurebie, useliştii şi apropiaţii acestora au boicotat şedinţa, candidatul USL şi Tălău, venind însă la Primărie pentru a vedea care este atmosfera. Au fost întâmpinaţi însă cu înjurăturile şi ameninţările candidatului PNG la fotoliul de primar, Gheorghe Dănăşel, schimbat din funcţie la vrerea edilului local, dar partener al primarului, iar, în ultima vreme. Dănăşel s-a simţit astfel îndatorat să îl ia la înjurături pe Jurebie, pe motiv că cel din urmă nu s-a interesat prea mult de faptul că ieri se organizase o şedinţă de Consiliu Local la Săcelu. Ex-vicele i-ar fi înjurat pe ambii şi i-ar fi ameninţat, majoritatea injuriilor fiind îndreptate spre Jurebie. Când a văzut că acesta nu ripostează, Dănăşel şi-a adus aminte de copilărie, şi a urcat la etajul primăriei, înarmat cu o găleată.

Găleata şi dosarul penal

Dănăşel a umplut înainte găleata cu apă şi astfel a turnat-o de sus în capul lui Jurebie, pentru a-l învăţa minte să nu mai absenteze de la vreo şedinţă de CL. Evident că toată tărăşenia a făcut-o pe un şir de injurii, care l-au determinat pe Jurebie să cheme poliţia. S-au luat declaraţii, Tălău fiind martor la cele spuse de Jurebie în faţa poliţiştilor. În final, Dănăşel s-a ales deja cu o plângere penală în a patra zi de campanie.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here