FOTO: EI SUNT TINERII REȚINUȚI DUPĂ BĂTAIA ÎN TRAFIC, CU BÂTE

376

Patru tineri din Târgu-Jiu și Runcu au fost reținuți, astăzi, pentru lovire sau alte violențe și distrugere. Aceștia au fost implicați într-un scandal, după o șicanare în trafic, fiind acuzați că s-au luat la bătaie pe  bulevardul Constantin Brâncuși. La fața locului au fost găsite bâte și un cuțit.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că pe bulevardul Constantin Brâncuși, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 și 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroșând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 și 24 ani, după care între ocupanții celor două autoturisme a avut loc un conflict.

În conflict conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalți tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului victimei cu un obiect contondent. Ulterior, polițiștii au stabilit că la conflict a mai participat și un tânăr de 24 de ani, din comuna Runcu. În baza probatoriului administrat în dosar, față de trei tineri de 20, 26 și 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, respectiv un tânăr de 24 de ani din comuna Runcu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here