Foştii angajaţi ai Căminului de Bătrăni Novaci, aşteptaţi la AJOFM

211

Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj vine în sprijinul celor 22 de persoane care au lucrat la Căminul de Bătrâni Novaci. Fosta directoare a căminului a discutat cu reprezentanţii AJOFM, stabilind ca în cursul zilelor de joi şi vineri aceştia să se prezinte la sediul instituţiei cu dosarele de şomaj întocmite. În plus, cei 22 de şomeri vor putea să participe la cursuri de recalificare profesională.

Cei 22 de foşti salariaţi ai Căminului de Bătrâni din Novaci vor îngroşa rândurile şomerilor gorjeni. La sfârşitul acestei săptămâni ei îşi vor depune dosarele de şomaj. Reprezentanţii AJOFM Gorj au pregătit formularele pe care trebuie să le completeze cele 22 de persoane. „Joi vor veni la noi pentru a-şi depune dosarele de şomaj. Astăzi (n.red.: marţi) a venit la noi cineva de acolo; i-am dat formularele pe care trebuie să le completeze şi urmează ca fiecare persoană să se prezinte la noi”, confirmă Romeo Chiriac, director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocupare Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Cursuri de recalificare pentru şomeri
Persoanele care au lucrat la Căminul de Bătrâni Novaci pot beneficia de cursuri gratuite de recalificare profesională. Dacă toţi vor opta pentru acelaşi tip de curs, vor putea parcurge modulele chiar în Novaci, scutind, astfel, cheltuielile de transport. „Ei pot opta pentru cursuri de recalificare, iar dacă va fi o decizie unitară în alegerea unui curs, vom încerca să-l facem la Novaci”, menţionează directorul Romeo Chiriac.
Foştii angajaţi ai căminului din Novaci apreciază deschiderea de care dau dovadă reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocupare Forţei de Muncă Gorj şi le sunt recunoscători pentru sprijinul oferit.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here