Explozie de cazuri COVID în Gorj

2207

Statistică alarmantă în județul Gorj, unde 37 de gorjeni au fost confirmați cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Până în momentul de față, 467 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 228 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat, a raportat, miercuri, Direcția de Sănătate Publică Gorj.
„Menționăm că, de la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 37 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 19 teste pozitive prelevate de la persoane din focare; 10 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private și 8 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj”, a transmis DSP Gorj.
De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5.230 teste, din care 50 sunt în așteptare. Din nou, Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. „Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, a mai comunicat DSP Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here