Experiment! Drumul de la Târgu Jiu la Botoşani durează aproape 16 ore (VIDEO)

1534
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suceveanul Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei „România vrea autostrăzi!”, a aflat, cu ajutorul unuia dintre angajații săi, că drumul dintre Târgu Jiu şi Botoşani, pe o distanţă de 643 de kilometri, se parcurge cu mașina în aproape 16 ore. O medie orară de 40,8 kilometri, în condițiile în care şoferul a respectat regulile de circulaţie şi restricţiile de viteză.

„Pentru că ni se comunică aproape constant că nu avem nevoie de autostrăzi şi că nevoile şoferilor români sunt acoperite corespunzător în materie de infrasturctură rutieră, am decis să facem o demonstraţie pe traseul Târgu Jiu – Botoşani, documentând, practic, traseul unuia dintre managerii Spartan din oraşul de rezidenţă către oraşul în care trebuia să participe la şedinţă. Un drum de 643 km, parcurs în 15 ore şi 46 minute, respectând toate regulile de circulaţie şi toate indicatoarele rutiere.

Ca el, mai sunt alţi 40 de manageri în toată ţara, toţi trebuind să ajungă în acelaşi oraş pentru şedinţa programată la nivel de top management. Voi cât faceţi din Oradea până în Constanţa, sau până în Tulcea? Dar din oraşul de rezidenţă până acasă, la parinţi sau la bunici?”, întreabă Ştefan Mandachi, într-un comunicat de presă.

Omul de afaceri din Suceava a construit un metru de autostradă, în mod simbolic, pentru a atrage atenţia că România nu are infrastructură rutieră modernă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here