Excursii şi tabere pentru copiii orfani

396

Zeci de copii crescuţi în centrele de plasament din judeţul Gorj se vor bucura în vacanţa de vară, şi nu numai, de multe excursii, drumeţii şi chiar tabere.
„Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj continuă tradiția și le oferă copiilor din sistemul de protecție specială posibilitatea de a vizita diferite zone și obiective turistice din țară.
În data de 21 iunie 2019, DGASPC Gorj a organizat o excursie în județul Hunedoara, la care au participat 22 de copii și tineri, proveniți din centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Târgu-Jiu. (…) Cu acest prilej, copiii au vizitat Castelul Corvinilor din orașul Hunedoara, precum și Cetatea Devei. Excursioniștilor le-a fost asigurată asistență pe tot parcursul vizitei, prin personalul de specialitate care i-a însoțit, respectiv educatori și asistenți medicali”, au anunţat reprezentanţii DGASPC Gorj.
Excursia a fost cea de-a doua din acest an pentru beneficiarii de la CSCCNS Târgu-Jiu, urmând ca până la sfârșitul anului în curs, copiii și tinerii din centrul de plasament să beneficieze și de alte excursii și chiar tabere.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here