Energia, un nou duel cu Suceava

333

După ce la finalul săptămânii trecute Energia a cunoscut o nouă ruşine pierzând în campionat pentru a opta oară în nouă meciuri disputate, echipa gorjeană a primit ieri vestea că va trebui să dea din nou piept cu CSU Suceava.
Noua întâlnire dintre ultimele două clasate în Liga Naţională de Handbal Masculin va avea loc în Cupa României, în faza optimilor de finală. Energia şi CSU Suceava se vor duela pe 27 noiembrie, la Târgu-Jiu, pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României, însă, probabil, niciuneia dintre cele două echipe nu le stă mintea la cupă, având în vedere situaţia disperată din campionat. Dacă la o primă vedere pare o tragere la sorţi favorabilă Energiei, lucrurile nu stau chiar aşa, un eventual nou eşec în faţa unei echipe de o valoare scăzută, în speţă CSU Suceava, putând îngropa definitiv echipa gorjeană.
Meciurile optimilor de finală ale Cupei României se dispută într-un singur meci, pe terenul primelor echipe extrase din urne. În noul format, adoptat din acest sezon, Cupa României propune, după disputarea sferturilor de finală, ce se vor juca tur-retur, desfăşurarea unui Final Four, cu semifinale şi finala disputate pe 15 şi 16 aprilie 2015.
Până la meciul din Cupa României, Energia are în această săptămână de jucat două meciuri extrem de dificile şi importante. Mâine, la Târgu-Jiu, Energia va primi vizita celor de la Dinamo, iar sâmbătă echipa gorjeană se va deplasa la Călăraşi pentru jocul contra revelaţiei acestui tur de campionat, Dunărea Călăraşi, ocupanta locului 3 în Liga Naţională de Handbal Masculin în acest moment.

Programul 8-imilor Cupei României:
Universitatea Cluj – HC Odorhei
HC Argeş Piteşti – HC Vaslui
HCM Baia Mare – Potaissa Turda
Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti
Dunărea Călăraşi – HCM Constanţa
Poli Timişoara – HC Adrian Petrea
Energia Târgu Jiu – CSU Suceava
Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Bacău
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here