După ce şi-a pus vice PSD – Primarul din Urdari vrea mai muţi bani de la Călinoiu

281

calota urdari 2Edilul şef al comunei Urdari, pedelistul Mihai Calotă, nu este mulţumit cu banii pe care îi primeşte de la Consiliul Judeţean. Primarul vrea mai mulţi bani la rectificările bugetare şi din cotele defalcate pe TVA, asta deoarece are mai multe proiecte pentru care nu are fondurile necesare realizării.

Calotă speră ca Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, să fie mai larg de mână cu localitatea, asta deoarece nu şi-a pus degeaba viceprimar PSD.

Primarul Calotă de la Urdari a anunţat joi că nu are suficienţi bani pentru derularea unor proiecte de mare importanţă pentru localitate. Deşi edilul face parte dintre-un partid aflat la putere, tot spre Consiliul Judeţean se îndreaptă speranţele în privinţa banilor. “Dacă ne-ar da cinci, şase miliarde ar fi lucru mare, dar nu îi vedem”, a declarat primarul Calotă care susţine că anul trecut a primit doar două miliarde de lei de la judeţ. “Asta a fost tot timpul la noi, la comunele PDL nu ne-a dat niciodată mai mult decât ne-a revenit procentul respectiv”, a declarat primarul democrat-liberal. “Noi am vrea cât de mult să primim, cu cât ne-ar da noi ne-am achita lucrările şi am scoate altele. Am proiectarea făcută pentru toată comuna pentru drumurile care urmează, în valoare totală de 35 de miliarde”, explică primarul din Urdari. Luna trecută, la Urdari s-a schimbat însă viceprimarul iar cel care i-a luat locul lui Bebe Tauru a fost un pesedist, care are însă legătură cu PDL-ul deoarece este socrul directorului PDL, al Carierei Peşteana.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here