Duioasa, fermecătoare…

193

Planeta ar fi un pustiu lipsit de viaţa fără râsete de copii, fără şoapte de iubire, fără gânguritul dulce al pruncilor născuţi.
Ar fi un pustiu, dacă  Fulgerul orbitor al Celui fără început şi sfârşit, n-ar fi despicat bezna începuturilor, făurind Creatoarea VIEŢII: FEMEIA!
Căreia noi toţi îi datorăm existenţa, îi datorăm bucuria de a exista, de a ne bucura de clipa supremă a  trăirii noastre, de viaţă!…
Minunata frumuseţe a femeilor stă în fragilitatea lor, care ascunde puteri dătătoare de viaţă şi în braţele cărora găsim ETERNITATEA.
Femeia dătătoare de viaţă răspândeşte pe glob falduri de lumină cuprinzând limpezimea milioanelor de priviri ale nou-născuţilor Planetei, care conţine în ele toate misterele Universului. Bunul cel mai de preţ al omului este viaţa. Trăind-o să ne bucurăm de ea şi-n fiecare clipă a existenţei noastre să mulţumim mamelor noastre care trecând prin mari dureri (ce-propii ori şi cărei faceri) ne-au dat nouă viaţa, pe care trebuie s-o trăim cu voluptate, ştiind că viaţa este o virtute ireductibilă!
Femeile adaugă viaţa-vieţii şi spiritul nemuririi, spiritului nemuririi. Pentru aceasta ele sunt însăşi viaţa.
Răul nu poate exista fără izvor, omenirea fără izvorul vieţii-propiu mamelor.
Vouă, femeilor din  Gorj, creatoare de viaţă, harnice şi frumoase, duioase şi fermecătoare, din  toată inima un sincer:
“LA MULŢI ANI !”
Gh.Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here