Drumarii acționează pe Transalpina cu mai multe utilaje și material antiderapant

379

Din dispoziția directorului general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, patru utilaje cu lamă și răspânditor acționează pe DN 67C, între Novaci și Obârșia Lotrului. Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu ,confirmă faptul că Transalpina rămâne închisă, date fiind condițiile meteo nefavorabile.

Toamna cu aspect de iarnă le dă bătăi de cap drumarilor gorjeni. De câteva zile, aceștia acționează pe DN 67 C cu mai multe utilaje și material antiderapant. “Acțiunea a fost coordonată de către directorul regional, domnul Bogdan Bratu, care s-a deplasat la fața locului și ne-a dat instrucțiuni clare”, a confirmat Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.
Transalpina, cea mai înaltă și cea mai frumoasă șosea din țară, a fost închisă circulației rutiere, din cauza condițiilor meteo. “Transalpina rămâne închisă. Este ceață densă și vânt puternic. Pe zonele unde este zăpadă acționăm cu un utilaj cu lamă”, precizează Tudor.
Conducerea Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu a dat asigurări că situaţia este sub control şi că drumarii sunt pregătiţi să intervină în continuare, cu utilaje şi material antiderapant, dacă vremea va continua să fie capricioasă. Din fericire, meteorologii anunță o îmbunătățire a vremii în următoarele zile.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here