Două persoane, rănite într-un accident la Roşia de Amaradia

311

Un accident soldat cu rănirea a două persoane în vârstă de 20, respectiv 33 de ani, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei Roşia de Amaradia, după ce un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul autoturismului la volanul căruia se afla.

În timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Roşia de Amaradia, tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Albeni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare la trecerea peste o denivelare a drumului şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un alt tânăr de 23 ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, doi pasageri cu vârstele de 20, respectiv 33 de ani, din cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, fiind transportaţi la Spitalul orăşenesc Târgu-Cărbuneşti în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Tânărul de 21 de ani este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. În vizorul oamenilor legii a intrat şi şoferul celui de-al doilea autoturism deoarece, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here