Două maşini noi pentru Poliţia Locală Târgu-Jiu

166

politisti comunitariPoliţia Locală Târgu-Jiu îşi va achiziţiona în perioada următoare două noi autoturisme de producţie românească, maşini atât de necesare agenţilor locali deoarece cele din actualul parc auto au o vechime deloc rezonabilă.

Ieri, membrii Consiliului Local Târgu-Jiu au autorizat conducerea Poliţiei Locale pentru achiziţionarea a două noi autovehicule.

„Răsuflăm uşuraţi acum după ce am primit aprobarea. De altfel, eram sigur că membrii Consiliului Local vor înţelege că este nevoie de mijloacele de transport, de autoturisme noi. Vom achiziţiona două autoturisme noi, şi mergem în continuare pe producţia autohtonă pentru că toate Poliţiile Locale din ţară sunt dotate cu acelaşi tip de autoturisme şi, de asemenea, suntem mulţumiţi de modul în care răspund solicitărilor. Vom lua două maşini cu bani în mână, apoi, la anul, altele în leasing sau poate tot aşa, depinde de cum ne va permite bugetul. Fiecare maşină costă în jur de 350 de milioane de lei vechi, şi nu sunt cu multiple dotări, au culoare albă, iar pe noi ne interesează ca motorul să fie bun”, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu-Jiu. În prezent, parcul auto al Poliţiei Locale Târgu-Jiu numără nu mai puţin de 15 autovehicule, iar în unele luni, cu reparaţia acestora, din bugetul propriu al unităţii se cheltuiau chiar şi zeci de milioane de lei vechi.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here