Doljean cercetat de poliţiştii gorjeni pentru lipsa permisului de port armă

233

Un bărbat de 43 de ani din judeţul Dolj este cercetat de poliţiştii gorjeni pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La data de 6 noiembrie 2013, orele 02:20, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Stoina au oprit pentru control o autoutilitară ce se deplasa pe DN 6 B Hurezani. În maşină era pasager doljeanul care avea asupra sa o armă, însă nu avea la el permisul de port armă.

Poliţiştii gorjeni au identificat, la un control de rutină, conducătorul auto U.C.S., de 29 ani, din comuna Hurezani, care se afla la volanul unei autoutilitare în care a fost găsită o armă de vânătoare. Din verificări a rezultat faptul că arma aparţine lui S.D., de 43 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, pasager în autovehicul. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Uitase actele acasă
Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 43 de ani este autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare, dar în momentul respectiv nu avea asupra sa permisul de port armă sau alte documente care să justifice prezenţa acesteia. De asemenea, cu ocazia verificării armei, poliţiştii au constatat ca aceasta era încărcată, având cartuş pe ţeavă.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here