Doi tineri au fost tăiați cu briceagul, în timpul unui conflict la Rovinari

214

Un conflict a izbucnit, aseară, între mai multe persoane, în orașul Rovinari. “La data de 7 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari au fost sesizaţi, prin apelul 112 de o tânără de 19 ani, din orașul Rovinari, despre faptul că a identificat o persoană agresată fizic, pe o stradă, din localitate. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Rovinari, Serviciului de Investigații Criminale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au efectuat cercetarea locului faptei, identificând, la camera de gardă a spitalului, din localitate, doi tineri, de 24 și 26 de ani, din comuna Vladimir, respectiv municipiul Târgu-Jiu, care prezentau plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare și abdomen. Cei doi tineri erau în stare de conștiență, declarând că, în jurul orei 21.00, au avut un conflict verbal cu mai multe persoane pe care nu le cunoșteau, în parcarea unui imobil de pe strada Muncii, din localitate.
Cu ocazia cercetării locului faptei, în apropiere a fost identificat un pistol model airsoft, nesupus autorizării sau notificării, despre care nu există indicii că ar fi fost folosit, fiind ridicat pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost continuate, fiind identificate mai multe persoane implicate în eveniment, care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.
La percheziția corporală efectuată asupra unui tânăr de 27 de ani, din orașul Rovinari, polițiștii au identificat un briceag cu lama de 6 centimetri lungime, care a fost ridicat pentru cercetări. În cauză au fost extinse cercetările și pentru infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, în sediul autorităților publice”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Unul dintre tinerii răniți a fost transportat la Secția Chirurgie Plastică, la spitalul din Craiova și riscă să-și piardă o mână, iar celălalt, înjunghiat la nivel abdominal și lombar, a fost transferat la Târgu-Jiu, după stabilizare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here