DN 67 D a intrat în reparații

295

Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu a început reparaţiile pe Drumul Naţional 67 D, care face legătura între municipiul Târgu-Jiu şi Herculane. Acest tronson rutier este deosebit de important, motiv pentru care conducerea SDN a decis să repare suprafața asfaltică începând de la kilometrul zero.

Potrivit conducerii SDN Târgu-Jiu, au început lucrările de reparaţii pe DN 67 D. Deocamdată, drumarii vor lucra pe acest tronson, iar după finalizarea reparațiilor de pe DN 67 D se va trece la alte artere. „Pe DN 67 D se efectuează lucrări de reparaţii în zona kilometrului zero. Este vorba de reparaţii la suprafaţa asfaltică. Este practic punctul de unde începe şoseaua naţională şi era nevoie de astfel de reparaţii. Rugăm conducătorii auto să circule prudent şi să fie atenţi la indicatoare sau la salariaţii care acţionează în zonă“, a declarat Ion Tudor, şeful SDN Târgu-Jiu.
Un alt drum important este cel care face legătura între orașele Bumbești-Jiu și Petroșani. Circulația rutieră pe Defileu se desfășoară bine, dar există restricții semaforizate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here