Disponibilizații din CE Oltenia, relocați la Timișoara de Mitropolitul Banatului

281
IPS Ioan Selejan este intonizat ca Mitropolit al Banatului la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. 28.12.2014 ©Cornel Putan

Cei 1000 de disponibilizați ai Complexului Energetic Oltenia, dar și colegii lor care vor fi trimiși acasă din Complexul Energetic Hunedoara ar putea să-și găsească locuri de muncă în județul Timiș. Cel puțin asta intenționează autoritățile din acest județ, care organizează, luna viitoare, o masă rotundă la Timișoara în scopul diminuării deficitului de forță de muncă de aici. La eveniment va participa și ministrul Energiei, Toma Petcu, Sorin Boza, managerul CEO, dar și reprezentanți ai autorităților județene din județul Gorj, însă și din Hunedoara. Evenimentul se va bucura de sprijinul nemijlocit al Mitropolitului Banatului, Ioan Selejan.

Pe data de 4 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Î.P.S Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, va organiza în Timișoara un eveniment destinat angajatorilor din județul Timiș ce caută personal calificat, în scopul diminuării deficitului de forță de muncă din acest județ. “Societatea Complexul Energetic Oltenia și Hunedoara SA derulează un amplu program de restructurare și relocare a unui număr de peste 2400 de salariați calificați cu experiență în meserii precum: electrician, sudor, lăcătuș, mecanic, mașinist, excavatorist, vulcanizator, precum și salariați cu studii superioare în domeniul tehnic și economic”, se arată în invitația organizatorilor, postată pe site-ul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.
La eveniment va participa conducerea superioară a celor două societăți energetice, oficiali ai administrației publice din județele Timiș și Gorj, Camera de Comerț și Industrie Gorj, directori de instituții publice din domeniul forței de muncă, cluburi și asociații ale oamenilor de afaceri străini din jud. Timiș, mass-media, invitatul special fiind Toma Petcu, ministrul Energiei.
Din Gorj va fi prezent la eveniment Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, și Viorel David, directorul ARTEGO.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here