Directorul Boian: “Administratorul special va face schimbări la UM Sadu”

147

boian (6)Dumitru Pârvulescu, şeful Corpului de Control al Ministerului Economiei, a fost numit miercuri administrator special al Uzinei Mecanice(UM) Sadu. Adresa Ministerului Economiei care anunţa numirea liberalului Pârvulescu, în locul pedelistului Marcel Hoară, pe funcţia de administrator special al UM Sadu, a ajuns la jumătatea săptămânii la fabrica de armament din Gorj, iar directorul unităţii, Lorin Boian, a menţionat că aşteaptă acum şi ordinul de numire a noului şef. Se aşteaptă şi prima şedinţă cu noul administrator şi schimbările care se vor produce în unitate.

 

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, l-a numit miercuri pe şeful Corpului de Control al instituţiei, Dumitru Pârvulescu, pe funcţia de administrator special la Uzina Mecanică Sadu, înlocuindu-l astfel um-sadu1din funcţie pe pedelistul Marcel Hoară. De altfel Hoară, în urmă cu o săptămână, a fost demis şi din funcţia de director al Agenţiei pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. De la schimbarea Guvernului şi înainte de asta Hoară nu a mai trecut pe la UM Sadu, susţine directorul fabricii, Lorin Boian, care acum aşteaptă o primă şedinţă cu noul administrator special al fabricii, unitatea având numeroase probleme pe care conducerea le-a reclamat premierului Victor Ponta, la recenta sa vizită la Gorj.

Schimbări în CA-ul UM Sadu

Directorul Lorin Boian susţine că o dată cu noul administrator, care va putea ocupa, în paralel, şi funcţia de şef al Corpului de Control al Ministerului Economiei, se vor face şi alte schimbări în conducerea fabricii. Consiliul de Administraţie, format însă din trei pedelişti: Marcel Hoară, fostul administrator special, Petrică Marcel Iacobescu, pensionar militar, detronat din funcţia de şef al CA-ului Medserv Min ca urmare a neregulilor făcute şi Oana Pănescu, asistent judiciar la Tribunalul Gorj, fost avocat şi fost purtător de cuvânt al PDL Gorj, va fi şi el schimbat în totalitate.

În ce priveşte colaborarea cu Dumitru Pârvulescu, până de curând şef al Direcţiei Contribuabililor Mici şi Mijlocii din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, Boian mizează pe o relaţie profesională excelentă. De altfel, Pârvulescu a mai fost şef al CA-ului UM Sadu şi în perioada 2006-2008.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here