Deputat Elvira Șarapatin: ,,Voi spune DA la referendumul din 6-7 octombrie! OFSD Gorj votează pentru România!”

300

Parlamentarul social-democrat Elvira Șarapatin susține familia tradițională, la fel ca și femeile din OFSD Gorj, deputata anunțând că la referendumul din octombrie va spune DA pentru apărarea valorilor morale, susținând familia formată dintr-un bărbat și o femeie. De altfel, printr-o declarație politică, Elvira Șarapatin a subliniat câteva aspecte importante despre organizarea referendumului pentru modificarea Constituției, menționând că referendumul de luna viitoare reprezintă ,,cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinței poporului român într-o chestiune de o profunzime spirituală deosebită’’.

Elvira Șarapatin a precizat astfel că va spune “da” la referendumul din 6 -7 octombrie, adăugând că familia este formată “dintr-un bărbat și o femeie’’. ,,Nu va fi un vot pentru sau împotriva cuiva, pentru sau împotriva unei categorii de persoane. Va fi un vot despre cum ne dorin să arate societatea în care trăim. Referendumul pentru familie nu este o incitare la ură, la violență sau la homofobie’’, a spus deputata în cuprinsul declarației sale politice.
Parlamentarul consideră că decizia de organizare a referendumului este o obligație legală ,,nu un moft al Executivului” nefiind un referendum organizat împotriva vreunei minorități sexuale și neavând drept scop restrângerea vreunor libertăți sau drepturi. Elvira Șarapatin susține că femeile social-democrate din Gorj sunt de aceeași părere, deoarece copii se nasc în familii formate dintr-un bărbat și o femeie, părinți la care aceștia le spun mamă și tată.

Campanie de informare
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6 – 7 octombrie. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor la referendum şi la care aceştia trebuie să răspundă cu ‘da’ sau ‘nu’ va fi: “Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here