Cupa Mărțișorului, câștigată de LPS și CNTV

405

Deja tradițională în Gorj, Cupa Mărțișorului a avut două învingătoare meritorii în echipele Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu, la fotbal, și cea a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, în competiția de baschet.
În finala mare la fotbal, LPS Târgu Jiu a învins cu 5-3 pe CNTV, în vreme ce Colegiul Tehnic „Henri Coandă” a terminat pe locul 3 după ce a învins cu 7-3 în finala mică Liceul Energetic Târgu Jiu. De premii individuale s-au bucurat la finele competiției Bogdan Narcis Morma (LPS), care a fost desemnat cel mai bun portar, și Robert Dinulescu (CTHC), care a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător. La baschet, în finală, CNTV a învins clar, scor 39-20, echipa Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”, pe locul 3 clasându-se Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”. Cel mai tehnic jucător în competiția dedicată micuților baschetbaliști a fost desemnat Horia Aldoiu de la CNTV.
fotbal_martisor„Este o manifestare cu oarecare tradiție de acum, când la fotbal s-a ajuns la a VII-a ediție, iar la baschet la cea de-a doua. La fotbal au fost înscrise în competiție 10 echipe de la liceele gorjene, iar la baschet au participat 8 echipe de la școlile de gimnaziu. Ne bucură interesul manifestat de echipele participante și de sprijinul pe care-l primim din partea Inspectoratului Județean Gorj și a Primăriei Târgu Jiu în organizarea acestei competiții. De la anul, intenționăm ca pe calendarul Cupei Mărțișorului să mai pătrundă un sport, handbalul, astfel promovând în rândul tinerilor și acest sport”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv, Gabriel Răscol.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here