CSM Târgu-Jiu şi-a stabilit echipa de 3×3

652

Baschetul este în pauză, dar echipele de Ligă Naţională au obligativitatea de a participa la Cupa României 3×3.
Competiţia va debuta pe 15 februarie. Calendarul competițional al CRBM 3×3 prevede două sesiuni, de câte două turnee fiecare. Prima sesiune va avea loc în perioada 15-16 februarie 2020, iar sesiunea a doua în 22-23 februarie. CSM Târgu Jiu şi-a stabilit lotul pentru această întrecere.
Echipa gorjeană îi va avea în componenţă pe Adrian Roşu, Ioan Borşa, Alexandru Berca şi Andrei Gheorghe. Unul dintre pasionaţii de streetball, Alex Berca, a declarat că o astfel de competiţie este benefică, şi ar vrea să reprezinte echipa din oraşul natal şi în Turneul Final al campionatului, care se joacă la Târgu Jiu. ,,Mă bucur foarte mult, pentru că îmi place să joc 3 la 3. E foarte activ, foarte dur şi e plăcut. E mai plăcut să-l joci vara, dar, când vine vorba de streetball, e binevenit şi acum. Sunt un adept al acestui sport. Un obiectiv nu avem. Pentru la vară, probabil, pentru că Turneul Final este la Târgu Jiu. Încă nu am stabilit nimic, dar aşteptăm discuţia. M-am simţit foarte ciudat, acum doi ani, când la Turneul Final am jucat pentru Cluj, nu pentru Târgu Jiu. Îmi face mai mare plăcere să joc pentru oraşul meu”, a spus Berca.
După aceste faze, urmează să se dispute Turneul Final al CRBM 3×3, în perioada 21-22 martie 2020. La acest eveniment vor participa cele mai bune 12 echipe stabilite în urma rezultatelor obținute în cele patru turnee preliminare.
Pentru Turneul Final al CRBM 3×3, data limită de solicitare a organizării este de 5 martie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here