Criterii de evaluare pentru angajaţii din două unităţi sanitare gorjene

291

Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, 31 martie 2017, o hotărâre privind aprobarea criteriilor de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul contractual din unităţile sanitare publice al căror management a fost transferat Consiliului Judeţean Gorj. Este vorba despre angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi cei ai Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Personalul medical din două unităţi spitaliceşti din judeţul Gorj va fi evaluat în baza unor criterii aprobate de către consilierii judeţeni. Este vorba de criterii de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul contractual din unitățile sanitare publice al căror management a fost transferat Consiliului Județean Gorj, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu și Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, din comuna Runcu. Astfel, “pentru funcţiile de execuţie: 1. Cunoştinţe şi experienţă profesională; 2. Promptitudine şi operativitate în realizarea atribuţiilor de serviciu prevăzute în fişa postului; 3. Calitatea lucrărilor executate şi a activităţilor desfăşurate; 4. Asumarea responsabilităţilor prin receptivitate, disponibilitate la efort suplimentar, perseverenţă, obiectivitate, disciplină; 5. Intensitatea implicării în utilizarea echipamentelor şi a materialelor cu încadrarea în normativele de consum; 6. Adaptarea la complexitatea muncii, iniţiativă şi creativitate; 7. Condiţii de muncă. B. Pentru funcţiile de conducere se vor utiliza, suplimentar, şi următoarele criterii de evaluare: 1. Cunoştinţe despre scopul, obiectivele şi rolul compartimentului în ansamblul unităţii; 2. Capacitatea de a lua decizii optime şi asumarea răspunderii în legătură cu acestea; 3. Capacitatea de organizare şi de coordonare a activităţii compartimentului; 4. Capacitatea de a crea în compartimentul condus un climat stimulativ, neconflictual şi de bună colaborare cu alte compartimente”, se arată în proiectul de hotărâre elaborat de Consiliul Judeţean Gorj.
Hotărârea va fi comunicată, în vederea aplicării, managerilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu și Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here