Crimă la Scoarța! Și-a înjunghiat soția din gelozie, la 61 de ani!

1597

Un bărbat din Scoarța riscă să își petreacă restul anilor în spatele gratiilor, după ce, la 61 de ani, a înjunghiat-o mortal pe soția sa, cu doi ani mai tânără ca el.
Motivul pare să fie gelozia, dar nu pentru că femeia s-ar fi apucat de prostii la o asemenea vârstă, ci pentru că bărbatul cu care și-a împărțit viața și-a adus el aminte de lucruri despre care era convins că s-ar fi întâmplat cu ani în urmă.
Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut între cei doi, cert este doar că nora lor i-a găsit într-o baltă de sânge pe amândoi.
Ea a sunat la 112 după ajutor și așa a ajuns o ambulanță la locul solicitării pentru a-l transporta la spital pe Nicolae Hoda, starea lui fiind una destul de gravă. Imediat a fost deschisă o anchetă coordonată de un procuror criminalist, după cum a menționat șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.
„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj s-a deplasat împreună cu organele de cercetare penală ale Poliției Judiciare din cadrul IPJ Gorj, la fața locului pentru cercetări în cadrul unui dosar ce vizează comiterea infracțiunii de omor. Întrucât o persoană pe fondul geloziei și al consumului de alcool și-a înjunghiat cu un cuțit în zona gâtului soția, producându-i acesteia decesul. Conflictul s-a produs în interiorul locuinței celor doi soți. Bătrânul respectiv și soția sa au fost descoperiți de nora lor. Din primele informații se pare că el a încercat să se sinucidă după comiterea faptei, dar toate împrejurările în care s-a produs omorul vor fi stabilite de organele de anchetă”, a menționat șefa Parchetului Județean.
Vestea că Nicolae și-a înjunghiat soția a șocat comunitatea, oamenilor nevenindu-le să creadă că bărbatul pe care îl chemau adesea la muncă în gospodăriile lor a fost capabil de un asemenea gest.
„N-am fost aici când s-a produs fapta, dar am văzut salvările când au venit și l-au luat pe el. El avea cuțitul înfipt în piept, iar pe ea au găsit-o doctorii moartă-n pat. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva pentru că i-am avut la muncă la mine acasă. Munceau cu ziua, erau harnici. Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva”, a spus o vecină a celor doi. Acum bărbatul de 61 de ani este sub supraveghere medicală, dar după ce își va reveni se va alege cu o pereche de cătușe și va fi anchetat în spatele gratiilor pentru uciderea soției sale.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here