CPECA Gorj a lansat o nouă ediţie a concursului „Mesajul meu antidrog”

362

La sfârşitul săptămânii trecute a fost lansat concursul naţional „Mesajul meu antidrog”, concurs organizat de Agenţia Naţională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj, în colaborare cu Ministerul Învăţământului şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Concursul se adresează tuturor elevilor din învăţământul preuniversitar.

Concursul „Mesajul meu Antidrog” a ajuns la cea de-a XII-a ediţie. Tema din acest an este „Colorează-ţi viaţa altfel…fără droguri”, elevii având posibilitatea de a se înscrie la următoarele secţiuni: eseu literar, film de scurt antidrogmetraj/spot, arte vizuale, sport. Durata concursului este februarie-mai 2015.
Lucrările însoţite de fişa de înscriere vor fi primite la sediul centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj, strada Vasile Alecsandri nr 53 (Teatrul de vară) până la data de 8 mai 2015 şi în format electronic la adresa de e-mail cpeca.gorj”ana.gov.ro.

Zeci de participanţi la ediţia precedentă
Anul trecut, 48 de tineri din Gorj au trimis lucrări pentru faza judeţeană a concursului „Mesajul meu Antidrog”. Dintre aceştia, unii au ajuns la faza naţională unde, Dragoş Albăstroiu – elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” a obţinut locul III. Această performanţă i-a asigurat tânărului un loc în tabăra organizată în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Elevul a petrecut 7 zile în Costineşti alături de alţi ocupanţi ai podiumului acestui concurs.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here