Copile de 5 şi 14 ani, violate de doi tineri

236

Doi gorjeni au fost reţinuţi după ce au violat două copile în vârstă de doar 5 şi 14 ani. Faţă de cei doi bărbaţi a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de viol, respectiv comiterea a două infracţiuni de corupţie sexuală şi a unei infracţiuni de viol.

Unul dintre cei doi gorjeni, Cozma Florin Adrian, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Dăneşti, este acuzat că, timp de aproape trei ani, a forţat o copilă de 14 ani să întreţină relaţii sexuale cu el. Cazul a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce mama copilei a mers la Poliţie şi l-a reclamat pe tânărul care i-a violat fiica. „În seara zilei de luni, 11 noiembrie, la orele 21:30, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, a fost sesizată de o femeie de 42 ani, din comuna Dăneşti, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a fost victima infracţiunii de viol. Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 2011 – 2013, suspectul C.F.A., de 24 ani, din comuna Dăneşti, a întreţinut relaţii sexuale prin constrângere şi ameninţări cu acte de violenţă, cu minora în vârstă de 14 ani”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

A violat o fetiţă de doar 5 ani
În spatele gratiilor a ajuns şi Vlăduţoiu Marian, un bărbat acuzat că a violat o fetiţă în vârstă de doar 5 ani. „Faţă de inculpatul Vlăduţoiu Marian, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus la data de 13.11.2013 punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea a două infracţiuni de corupţie sexuală şi a unei infracţiuni de viol, reţinându-se că acesta a săvârşit acte sexuale asupra, sau în prezenţa unei minore în vârstă de 5 ani şi a determinat-o pe aceasta să săvârşească acte sexuale asupra inculpatului, profitând de faptul că victima nu şi-a putut exprima un consimţământ valabil, datorită vârstei fragede”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Procurorii au solicitat ieri instanţei de judecată arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pentru 29 de zile. Urmărirea penală continuă în cauză, pentru stabilirea adevărului în legătură cu toate împrejurările comiterii faptelor, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate, potrivit legii.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here