Concursul de fotografie: „100 de ani într-o fotografie” și-a desemnat câștigătorii

188

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu a organizat, împreună cu Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER), Concursul de fotografie: „100 de ani într-o fotografie”. Recent au fost desemnați câștigătorii concursului.

Analizând fotografiile transmise, juriul concursului de fotografie: „100 de ani într-o fotografie” a stabilit următoarele fotografii câștigătoare: Locul I Chitu Ana Maria- Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – “Ne-am întâmplat aici de parcă eram acolo încă”; Locul II Rusu Alexandra-Elena- Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – “În orice mod imaginabil, familia este legătura noastră cu trecutul și podul către viitorul nostru”; Locul III Stochitoiu Elena- Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Podul Jiului și Diana Gorla- Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu“ din Târgu-Jiu – Omul și puntea, trecerea la ceea ce înseamnă unire. Omul are pe umăr un braț de lemne, ceea ce face referire la truda săvârșită pentru această trecere, iar satisfacția sa este căldura a tot ceea ce înseamnă, parte din întreg.
Au mai obținut mențiuni: Francesca Maria, Bunicelea Constantin-Alin, Rădulescu Petre-Laurențiu, Ștefania Duncea, Ionescu Adrian Cătălin.
Toți câștigătorii vor participa la excursia tematică ADERă la Patriotism din 8 decembrie 2018.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here