Concurs pentru postul de şef inspecţii, la APIA Gorj

198

APIA 4Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează la începutul săptămânii viitoare, la sediul din Bucureşti, concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef birou – Biroul Inspecţii, Cota de Lapte, Supracontrol din cadrul Centrului Judeţean Gorj al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Concursul se organizează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în data de 30 mai 2011, ora 10:00, proba scrisă şi în data de 1 iunie 2011, ora 14.00, interviul. Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii precum să deţină studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniile ştiinţe agricole, ştiinţe economice, să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani, cunoştinţe operare PC (Word, Excel, Internet) nivel avansat, cunoştinţe limbi străine (engleză sau franceză) nivel mediu.

Post vacant după demisie

Potrivit Mirelei Şerbu, purtător de cuvânt al APIA Gorj, postul de şef birou – Biroul Inspecţii, Cota de Lapte, Supracontrol a fost declarat temporar vacant în urma demisiei Corinei Dorobanţu. „Postul era temporar ocupat din luna noiembrie a anului trecut de către Corina Dorobanţu, dar a devenit temporar vacant deoarece, cea care era pe postul respectiv a făcut cerere de încetare de exercitare a funcţiei de şef birou. Cel mai probabil, motivele sunt unele personale. Nu ştim dacă cea care ocupa postul şi-a depus dosarul pentru a participa la concursul organizat de ANFP la Bucureşti”, a declarat reprezentanta APIA Gorj.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here