Concubina criminală şi contrabandiştii din Licurici, după gratii

173

crima balteni 4Florica Berlea, femeia care şi-a înjunghiat fostul concubin în inimă, şi cei doi gorjeni din comuna Licurici care se ocupau de contrabandă cu produse petroliere, vor sta 29 de zile după gratii.

Magistraţii Tribunalului Gorj au decis joi ca Florica Berlea, gorjeanca în vârstă de 44 de ani din Peşteana care şi-a ucis fostul concubin cu o lovitură de cuţit în inimă, să stea 29 de zile după gratii. Crima a fost comisă în noaptea de marţi spre miercuri, când victima de 45 de ani, Velian Stan, s-a dus în casa lui Georgică Popescu, actualul concubin al femeii, unde se afla şi femeia. Scandalul a început după ce, cei trei au consumat băuturi alcoolice. Florica Berlea l-a înjunghiat pe fostul său iubit în inimă după care i-a târât corpul neînsufleţit la zeci de metri de casa unde a fost comisă crima. Georgică Popescu, celălalt bărbat implicat în acest triunghi amoros, va fi cercetat în stare de libertate, ca martor.

Mamă şi fiu, împreună în arest

Cei doi gorjeni din comuna Licurici, mamă şi fiu, reţinuţi săptămâna trecută de oamenii legii sub acuzaţia de contrabandă, furt calificat şi deţinere fără drept de obiecte pirotehnice, vor petrece 29 de zile în arestul IPJ Gorj. Constantin Gâlcescu şi Minodora Calotescu au fost arestaţi pentru 29 de zile după ce Parchetul a făcut recurs la decizia judecătorilor de a le interzice părăsirea localităţii. Cei doi au fost reţinuţi de oamenii legii după ce, în urma unor percheziţii desfăşurate în data de 1 noiembrie, în locuinţele acestora au fost găsiţi 1.850 de litri de produs petrolier provenit din sustrageri din conducte magistrale, 380 de litri alcool de contrabandă, 2.100 de pachete de ţigări de provenienţă străină, precum şi peste 4.500 de petarde.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here